2024 Zengin Olmak İçin Son Yılın – Para Kazanma 2022

2024 Zengin Olmak İçin Son Yılın – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

28180 Kişi Okudu – 2698 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Finansal sistemin sonuna geliyoruz, ama gelecek pek iç açıcı değil. Konuşacağımız çok şey var. Bitcoin, altcoinler ve dolar. Neden zengin olmak için vaktin kalmadı? İyi seyirler.

►Bitcoin serisi: https://youtube.com/playlist?list=PLZs2zY-Ivdb7AdnCh4bZHx-DwpAhndC81&si=8uRmSepc253B9Ofd
►İşlemlerimi ve yatırımlarımı yaparken kullandığım broker Quantfury için: https://quantfury.com/emir
►Quantfury: Kripto, hisse, emtialar için tek platform kullanım rehberi: https://youtu.be/2nt3sYafILg
►Twitter: https://twitter.com/emirusahin
►Instagram: https://www.instagram.com/sahinue

“2024 Zengin Olmak İçin Son Yılın – Para Kazanma 2022” üzerine 20 yorum

  1. usa yıllık milli hasıla 25 trilyon dolar ,oturmuş bir sistem var her yönden, büyük ihtimal trump gelecek ,para savurganligi bitecek,usa econmisi eski bakarak biraz daha iyi olur, tabi rusya ukranyaya büyük şaldiri başlatabilir ,buda avrupanin durusuna bağlı.usa suanki borcunu ödemeyecek bir ülke degil ,yıllık milli hasıla bakarsak.

    Yanıtla
  2. Hocam sizce bu sene en tepe gelirmi altlarda ben tüm halvinglerden sonra baktım en erken 15 ay en geç 18 ayda zirve gelmiş ve ayıya girmişiz bu dönem ath halvingden erken geldiğini düşünürsek 10-12 ay arasında en tepe gelmesi gerekirmi

    Yanıtla
  3. Emir kardeşim,
    Kafamın takıldığı tek bir şey var. Şimdi merkeziyetsiz sınırlı olan varlıklar kulağa çok hoş geliyor. Buna OK. Ancak karşılığı yine usdt. BTC fiyatını söylerken bile 63 bin dolar diyoruz. Bu kısır döngü içerisinde çıkış yolu ne olacak.

    Yanıtla
  4. Bitcoin maksimilasti emir saygılarla sunar lazer göz profil fotosu :p söylediklerine tamamen katılıyorum emir. tüm bankaların merkez bankaların canı cehenneme, yaşasın blokzinciri teknolojisi

    Yanıtla
  5. Süpersin. Spot etf küresel sermayenin btcyi kontrol için kurduğu tuzak. Zamanında altın ve gümüş için de yaptılar. İnsanlar banka benim adıma nasılsa alıyor diye fiziki altın gümüş almak yerine kaynaklarını bankalara teslim etti. İlk başta bankalar gerçek metali aldı sonra almayı bıraktı. Bunları denetleyen yok. Sakın gerçeği varken ve alması kolayken gidip de etf almayın.

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: