Dizi ve Filmlerdeki Seks Sahnelerinin Arkasındaki Gerçekler | Az Bilinen İlginç Bilgiler #shorts Pratik Bilgiler

Dizi ve Filmlerdeki Seks Sahnelerinin Arkasındaki Gerçekler | Az Bilinen İlginç Bilgiler #shorts Pratik Bilgiler

#pratikbilgiler #pratikbilgi

0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Günlük Doz’da sizlere filmlerdeki seks sahneleri konusunda bilgiler veren bir shorts videosu hazırladık. İlginç bilgiler paylaştığımız bu bilgilendirici Günlük Doz videosununu beğendiyseniz ve daha fazla hızlı bilgi ve pratik bilgi videosu gelmesini istiyorsanız videoyu beğenmeyi unutmayın.

DİZİ VE FİLMLERDEKİ SEKS SAHNELERİNİN ARKASINDAKİ GERÇEKLER
Bu zamana kadar hepimiz seks sahnesi izlerken sahnenin gerçek olup olmadığını ya da nasıl çekildiğini düşünmüşüzdür. Eğer biri size o sahnelerde gerçekten seks yapıldığını söylüyorsa muhtemelen bu bir yalandır.

Hiçbir seks sahnesinde bir penisin vajina içine girdiğini görmeyiz, gördüğümüzü sanıyorsak da bu iyi yapılmış bir kurgu demektir. Ayrıca bu sektörde çalışanların kullandıkları penis kılıfları, meme ucu göstermeyen yapışkan bantlar vardır. Kadınlar vajinalarını korumak için günlük ped ya da ten rengi iç çamaşırı kullanırlar. Uzun çalışma saatlerini, profesyonel yönlendirmeleri ve çalışılan ortamın kalabalıklığını düşündüğümüzde ise erkeklerin sertleşmesi ya da oyuncuların zevk alması gibi bir durum söz konusu zaten değildir. Yani aslında seks sahnelerinin çekimleri de diğer bütün sahneler gibi sadece iş gözüyle bakılan çekimlerdir. Sahnelerin gerçekçiliği kamera açılarına, vücut duruşuna, oyunculuklara ve yapılan kurguya göre değişkenlik gösterebilir.

#shorts #short #ilginçbilgiler #ilginç #günlükdoz

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: