Hayatımı Değiştiren, Para Harcamanız Gereken 6 Şey – Para Kazanma 2022

Hayatımı Değiştiren, Para Harcamanız Gereken 6 Şey – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

8566 Kişi Okudu – 789 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Bugünkü konumuz parasına değen, milyoner olma yolunda, finansal özgür olma yolunda paranızı harcamanız gereken şeyler. İyi seyirler!

►Instagram: https://www.instagram.com/sahinue
►Twitter: https://twitter.com/emirusahin
► Quantfury’e, 0 komisyon ve borçlanma ücreti olmadan borsaların gerçek zamanlı spot fiyatlarında işlem ve yatırım yaptığım platforma davet kodumla “EMIR” katılıp 250$’a kadar ücretsiz hisse veya kripto ödülü kazanmak için: https://quantfury.com/emir

“Hayatımı Değiştiren, Para Harcamanız Gereken 6 Şey – Para Kazanma 2022” üzerine 20 yorum

  1. Saat ve pasaport dışında diğer söylenenlere katılıyorum. Herkesin farklı pahalı merakları olabilir. Saat de bunlardan biri olabilir. Adam çok zengin antika araba koleksiyonu var, antika eşya koleksiyonu var vs. Birinde çok değerli bir eşya gördüğümüz zaman (araba, saat, çanta, kıyafet vs) onu takdir mi ederiz, görgüsüz hödük olmakla mı itham ederiz? Erişemediğimiz bir şeyse muhtemelen takdir etmeyi tercih etmeyiz. Herhalde o kişiyi de sevmeyiz. Sanırım mütevazilik her zaman daha çok para eder. Pasaport ise zor bir konu ve bence gerek de yok. Emir’ Şahin’in de dediği gibi kendimize güvenmemiz ve kendimizi geliştirmemiz lazım. En büyük yatırım bu. Aynı şey güzel ülkemiz için de geçerli. Türkiye Pasaportlu bir sürü süper insan var. Bence yapabiliyorsak onlardan biri olmaya çalışalım. Başka ülke pasaportu almaya çalışmaktansa ülkemizi pasaportu geçerli bir ülke haline getirmeye çalışalım. Dünyayı sömüren Avrupa ülkeleri bizi ve pasaportumuzu beğenmiyorsa kendileri bilir. Biz kendimize güvenelim.

    Yanıtla
  2. Senin Anlayamadığın Tatil için pasaport ok fakat Ülke sıkıntıya girdi diye örneğin savaş gibi bir durumda ülkeden kaçmak dersen Sen Türk milletini hiç tanımamışsın derim.

    Yanıtla
  3. Olmuş 👍 zamanı satın almak kısmı özellikle bugünlerde en çok dikkat ettiğim şey, saat ile ilgili olan kısım enteresan bir gerçeklik taşıyor olsa da o pahada bir şeyi kola takıp dolaşmak için gerçekten zengin olmak gerekir sanırım. Bilemiyorum ki ruhum fakir hayal edemiyorum 😄

    Yanıtla
  4. Vay canına bir saat sever olarak saatlerin bir yatırım aracı gibi görmedim ama eskiden beri biliyorum bildiğiniz bir yatırım aracı değerini herzaman korur. Bugün vermek dedin,çok vurucu bir eylemdir, veren el alan elden üstündür ne kadar verirsen o kadar alırsın asla kazandığınız parayı tek başına harcayan bir birey olmayın.

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: