SADECE KAYIT OL ANINDA 15 $ DOLAR KAZAN- internetten para kazanma 2022 – Para Kazanma 2022

SADECE KAYIT OL ANINDA 15 $ DOLAR KAZAN- internetten para kazanma 2022 – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

195 Kişi Okudu – 16 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

internetten para kazanma, yatırımsız para kazanma, internetten para kazanma, para kazanma yolları, bedava para kazanma
#internettenparakazanma #internettenparakazan #bedavaparakazanma

Theodorec’in milyonlarca e-ticaret platformu ortağı var. Şu anda, küresel düzende çevrimdışı olarak tanıtılmış ve bir dizi büyük e-ticaret platformu ile işbirliğine ulaşmıştır. Amazon, Tamll, hopeee, ebay, wish, MercadoLivre ve diğer büyük platformlar, her gün milyonlarca tüccar için 60 milyondan fazla farklı sipariş veren işbirliği yardım anlaşmaları imzaladı.
Theodorec, dünyanın önde gelen iletişim hizmetleri grubu şirketidir. Yıllar boyunca biriken e-ticaret, İnternet, büyük veri, yapay zeka ve diğer teknolojilere dayanarak, şirket aşağıdaki alanlarda lider konumdadır: marka stratejik planlaması, marka değeri geliştirme, marka vizyonu standardizasyonu, pazarlama planlaması ve tanıtım vb. Temeli at.
Theodorec APP kaliteli bir e-ticaret platformudur. Platform şu anda Amazon, ebay, wish, flipkart, Shopee, vb. Gibi birçok büyük uluslararası e-ticaret platformuna hizmet vermektedir. Ürünler, büyük üreticilerden ve marka dökümhanelerinden gelmektedir ve tüketicilere kaliteli ve ucuz ürünler sunmayı amaçlamaktadır. Mevcut uluslararası ana mobil alışveriş güçlendirici APP. Kullanıcılar sistemde otomatik olarak eşleşebilir ve platformda kar etmek için sipariş verebilir.
Theodorec platformunun ana işi, çevrimiçi satış platformu tüccarlarının mağaza sıralamasını, ürün görünürlüğünü ve satış hacmini artırmalarına yardımcı olmaktır. Üyenin görevi, kullanıcının ürün siparişlerini platform sistemi üzerinden otomatik olarak eşleştirmektir. Bu ürün gönderilmeyecek. Bu, ürünün piyasadaki derecelendirmesini ve satışını artırmanın bir yoludur. Kullanıcılar, pazar mağazalarının görünürlüğünü ve satışlarını artırmasına yardımcı olabilir. Ekonomik kalkınmaya ve pazar refahına ortak olarak katkıda bulunan Theodore Group, dünya çapında 3. 000’den fazla kişiye istihdam olanakları sağlamada, müşterilere kapsamlı bir tek elden hizmet yelpazesi sunmada yardımcı oldu ve sektörde iyi bir ün kazandı.
Kayıt Linki: https://www.theodorec.com/h5/index.html#/pages/login/register?recomno=1976304

Theodorec kanalı: http:// t.me/Theodorecchanne
İlgili belgeler: http://tinyurl.com/dmppsy2u
https://tinyurl.com/mryreyrt

Şirketimiz yerel vergi dairesi tarafından denetlenen bir platformdur, bu nedenle para çekme işlemleri % 3 kişisel gelir vergisi indirimi gerektirir, ancak bu şekilde garanti edilir (bu çok önemlidir.

kanalımıza abone Olmak İçin :https://youtube.com/c/SendeYapars%C4%B1nnn

Tanıtım İş Birliği [email protected]

“SADECE KAYIT OL ANINDA 15 $ DOLAR KAZAN- internetten para kazanma 2022 – Para Kazanma 2022” üzerine 20 yorum

  1. #internettenparakazanma geldi sonunda #internettenparakazanma geldi sonunda #internettenparakazanma geldi sonunda #internettenparakazanma geldi sonunda #internettenparakazanma geldi sonunda

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: