Nasıl 0’dan Para Kazanırsın? – Para Kazanma 2022

Nasıl 0’dan Para Kazanırsın? – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

10618 Kişi Okudu – 1150 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Nasıl sıfırdan para kazanırsın. Maalesef zengin olma konusunda çoğunluğun doğru kabul ettiği düşünceler yanlış. Bunlardan nasıl kurtulup, servet inşa ederken momentumu kendi lehine çevirirsin?

►Yatırım yaparken kullandığım uygulama Quantfury’i indirmek için: https://onelink.to/axtnqk
►Twitter: https://twitter.com/emirusahin
►Instagram: https://www.instagram.com/sahinue

“Nasıl 0’dan Para Kazanırsın? – Para Kazanma 2022” üzerine 20 yorum

  1. Piyasa düşerken hiç yoksun; Biraz toparlanınca fırlıyorsun ortaya. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun. Samimiyetin ses tonunun yapmacıklığından belli. Dilerim bilinçli olarak yönlendirip zarar verdiğin kişilerin ahı çıkar.

    Yanıtla
  2. kankam kralsın seviliyosun snx ve taoya özel bi video gelir mi eklemeye devam ediyorum sayende korku kalmadı cansın

    Yanıtla
  3. 8:05 neden 1200 değil acaba.. Ortalama alabilmek için daha kolay olurdu halbuki.. Ve o 1 kişi neden elendi acabaa 😁

    Yanıtla
  4. Bizim için listenin başında tek önderimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) var. Babasız doğup 5 yaşında yetim kalan cesurlar cesuru bir önder.

    Yanıtla
  5. Sevgili Emir,
    Soylediklerin farklı algılanabilir. Bu soylediklerin okul çağındaki kardeşlerimizi olumsuz etkileyecektir. Hatta bu videoyu izleyen kisilerin çoğunu .Eğitim cahilliği orter ama daha fazla para kazandirmayi garanti etmez. Bizler gençlerin okuyan düşünen yorumlayan mücadele eden yılmayan bireyler olmasini istiyoruz. Bunun yoluda eğitimden geçer. Belki her bilgi para etmeye bilir ama bilgi güçtür sahip olmayani korkutur.Düşüncesiz konuşturur . Bilgi saygi duymaktir. Benden yaşca kucuk olan biri olarak sana saygi duymam ,dinlemem gibi. Bilgi asalettir. Sahibini asilleştirir. Senden ricam bu konuda insanları eğitimden soğutucu içerikler üretmemen .Son zamanlarda sosyal media da ilkokul mezunu üni mezunundan daha fazla kazaniyor gibi yazilar cok gormeye başladim. Bu insanlarin kafasina yerlestirilmeye calisiliyor gibi bence. Hatta egitim erkeklerde testosteron hormonunu öldürüyor gibi zirvaliklarda var. Testosteron yukseltmek cahillikle bagdastiriliyor. Bunun ne kadar aptalca birsey oldugunu anlatmama gerek yok sanırım.Bu hormon tekraren egzersiz yaparak sağlıklı beslenerek vs. artar ama cahillikle artmaz 😉 .Kripto ve yatırım konusundaki arastirmalarini buyuk bir begeni ve dikkatle dinliyorum. Bu konuda ki vermis oldugun bilgilerden dolayı cok teşekkür ederim. Araştırmalarında basarilar

    Yanıtla
  6. Emir ralli diyorsun ama altcoinler gerisin geriye ralli başlatmış.
    Bugün bi altcoin inceledim. Atom coin. Grafiğe göre daha düşüş geleceğini söylüyor. Şu an 5te. Ama 2ye kadar ineceğini düşünüyorum. Bu sadece bir örnek.

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: