En İyi Metaverse Yatırımı | Metaverse Arsa Almak – Para Kazanma 2022

En İyi Metaverse Yatırımı | Metaverse Arsa Almak – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

45612 Kişi Okudu – 1816 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Bugünkü konumuz metaverse yatırımı ve metaverse arsa almak. İyi seyirler!
Instagram: sahinue
Patreon: https://www.patreon.com/emirsahin

Bugünkü konumuz Metaverse yatırım yapmak ve arsa satın almak. Dünyada çok büyük değişimler gerçekleşiyor, insanlar sanal arsa satın almak için milyonlarca dolar para harcıyorlar.
Sadece arsa bile değil. Bir adet yat iki helikopter pistine, 4 kata sahip. Ama tabii ki sanal ve 650 bin dolara satıldı.

Biz mesela bir tane Metaverse projesi seçtik buradan arsa satın aldık. Peki başka metaverse projeleri çıkarsa insanlar onlara yatırım yaparlarsa ne olacak diyebilirsiniz, ki haklı bir endişe. Elbette cevabı var. Videoda ben de endişelerimden, metaverse yatırımının avantajları ve dezavantajlarından bahsedeceğim.

O zaman gelin bakalım insanlar nasıl bu kadar para harcıyorlar, nasıl para kazanıyorlar, nereden metaverse arsa alabilirsiniz ve sanal arsa almak gerçekten gelecek için iyi bir yatırım mı?

“En İyi Metaverse Yatırımı | Metaverse Arsa Almak – Para Kazanma 2022” üzerine 19 yorum

  1. Hocam videonuzu yeni izledim emeginize sağlık. Şunu sormak istiyorum örneğin geçen gün 21 adet ünlü petrol sirketlerinin ilac firmalarinin ve hava yolu sirketlerinin avax doman satin aldim. Öyle aman büyük bir para gitmedi hepsini 3 yilligina aldim ve 300 dolara mal oldu. Bu da ilerde metaverse gibi degerlenebilir mi? Bu konudaki görüşünüz nedir? Teşekkürler

    Yanıtla
  2. Gerçekten güzel ve açıklayıcı bir video olmuş. Kafamda ne kadar soru varsa sanki duymuş gibi cevaplamışsın. Teşekkürler.

    Yanıtla
  3. Yorumlarını için teşekkürler, sayenizde yatırımlarımızı çok iyi değerlendiriyoruz. Metaverse konsuuna da değindiğiniz için teşekkürler 🙂 kanlımzda bazı dolar üzeinden ihraçettiğimiz NFT çizm videolarını koyduk burdan elde ettiğimiz gelirlerden metaverseden arsa satın aldık

    Yanıtla
  4. Bu arkadasin neden sadece 50 bin abonesi var. 20 tane video izledim bukadar duzgun her acidan tam olarak anlatan görmedim. Emegine saglik. Cok yakinda cok fazla abonen olacagina eminim. Kolay gelsin

    Yanıtla
  5. Gayet açıklayıcı bir video hem negatif hem pozitif açılardan. Daha detaylı bir video gelir mi bu metaverse firmaları hakkında??

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: