Tüm Yatırımcılara ACİL UYARI – Para Kazanma 2022

Tüm Yatırımcılara ACİL UYARI – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

27262 Kişi Okudu – 2298 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Tüm yatırımcılara acil uyarı. Bugünkü konumuz kripto paralardaki düşüş, altcoinlerle nasıl para kazanılır ve dikkat etmeniz gerekenler. İyi seyirler!
Instagram: sahinue
Twitter: emirusahin

Bu videoyu elimden geldiğince çok istediğiniz için hızlı bir şekilde hazırladım. Çünkü piyasalar sıkıntılı tüm kripto paraların piyasa değeri 2 küsür trilyondan 1,5 trilyona kadar düştü. Bitcoin eşliğinde diğer altcoinlerin 90%’ında çok büyük düşüşler yaşandı. Birçok insan ayı sezonunun geldiğine inanıyor ama ben buna hem katılıyorum hem katılmıyorum. Bugün sizlere bu yaşadığımız düşüşle ilgili bilmeniz gereken çok önemli detaylardan ve uyarımdan bahsedeceğim videonun sonunda ben neler yapıyorum bunu söyleyeceğim.

Herkes videolar çekiyor bitcoinde 400-500 bin dolar hedeflerini gösterenler var. Ben yatırım yaparken neredeyse her zaman çok optimist olan para kazanmak için iyimser olman gerektiğine inanan biri de olsam 400-500 bin dolar tahminleri iyimserliği geçip polyanacılık oluyor. Elbette bir gün olacağını düşünsem de bunun gerçekleşme ihtimali çok uzun vadede mümkün.

Ayıda mıyız boğada mıyız sorusuna bence verebileceğim en güzel ve sizin seveceğiniz tarzda cevap şu olur; eğer bitcoin 29 bin doların altına düşerse aşağı yönlü uzun bir trend içerisindeyiz demektir. Ama şuanki düşüşe rağmen şuanki fiyatta teknik olarak hala yükselen trenddeyiz. Ama dediğim fiyatın altına düşüşler görürsek alçalan trenddeyiz diyebiliriz. Her ne kadar çok iyimser olsam da geriye dönüp baktığımda bana para kazandıran şey herkes korkarken benim iyimser olmam olsa da bence çok da kısa sürmeyecek bir ayı sezonuna girebiliriz.

1 veya 2 gün önce instagramda bir anket yaptık genel olarak kripto para piyasasında karda mısın zararda mı diye? İnsanların 76%’sı zararda 24%’ü kardayım dedi.

Şunu unutmayın kripto para piyasasına giren insanların 70%’i son 1 yıl içerisinde girdi. 70% diyorum eğer son 1 yıldaki yükselişe ve birçok fırsata rağmen genel olarak zarardaysan senin için durum maalesef sıkıntılı. Eğer dediğim fiyatın altında düşüş görürsek ayı sezonuna girersek bolca öfke, korku, nefreti, kıskançlık, pişmanlık göreceksin çünkü ayı sezonunda olan budur.

Ee ağlayacak mıyız? “Hayır”. Ayı sezonunda kazanılır mı? “Evet”.
Ne yapmalıyız gelin bakalım.
1. Sabır, sabır, sabır.
Bu tarz dönemlerde mutlaka sabırlı olmalısınız. Finansal özgürlüğün en azından para kazanmanın kolay bir süreç olmadığını bilmeniz lazım.
2. Gerçekçi ol.
Sabırdan sonra söyleyeceğim diğer madde realistik yani gerçekçi olmak. Ben bitcoinin çok da uzun olmayan bir zamanda 100 bin doları geçeceğini düşünüyorum ama ayı sezonuna girersek gerçekçi olmanız lazım.
3. Satma.
Ayı sezonunda veya böyle kötü durumlarda sizi insanların 90%’ından ayırabilecek bir şey var bu da satmamak. Şimdi satmamak dediğim zaman saçma sapan kripto paraları alanlar yorumlarda aldıkları coinleri söyleyip ben bunu tutacağım diyor. Benim satmayın dediğim kripto paralar projesi ve ekibi sağlam olanlar fark yaratanlar.
Instagram’da karşınıza çıkıyordur insanları kısa süreliğine gazlayan ama hiçbir şey katmayan sayfalar. “Bundan 1 yıl önce 100 dolarlık shiba alsaydın şimdi milyarderdin. 2017 de bitcoin alsan şuan parayı kırmıştın.”
Şunu atlıyorlar 2017’de bitcoin 1000 dolarken alsaydın en geç 2000 dolar olduğunda “güzel para kanka” diyip satacaktın.

Ben ne yapıyorum buna gelmeden önce şunu söylemem lazım.
Teknik analizi küçümsemek için söylemiyorum bunda uzmanlaşırsanız güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz ama sürekli grafik çizenlerden kaç tanesi bitcoinin 60 küsür bin dolardan 30 bin dolara geleceğini çizdi. Demek istediğim şu biraz fanusun dışından bakın daha küresel ve derin düşünün. Kripto paraları iyi anlamak için dünyadaki paranın nereye aktığını görmek dünyayı anlamak lazım.

Ben ne yapıyorum.
Ben yemek buldun ye mantığıyla önüme konulan pastadan ısırıklar alıyorum abartmadan. Uzun vadeli yatırımcılar için bence bunlar mükemmel fırsatlar olabilir.
“Ya Emir ben seni izliyorum ama bitcoin filan anlamam daha önce hiç bulaşmadım” diyenler varsa şanslılar çünkü ayaklarına fırsat geldi.

Eğer gerçekten kolay yoldan zengin olmak istiyorsanız Bitcoinle portföyünüzü dengeleyip büyük oranda altcoinlere yatırım yapmalısınız. Mesela hisse senetlerinde bu hatayı çok yapıyorlar. Warren Buffett’a özenip şirketlerin hisselerini alıyorlar aldıkları şirketler 30-40 milyar değerinde. Warren Buffett gibi insanlardan ilham almak çok güzel halihazırda başarmış. Ama yatırımlarını ve yatırımcı karakterini taklit etmek yapılacak en büyük hatalardan biri. Portföy büyüklüğü sizinle aynı değil. Şimdiki hareketlerinin aksine servetini oluştururkenki yatırımcı tipini örnek almak daha mantıklı olacaktır çünkü şuan servetini katlamaktan ziyade muhafazakar bir şekilde arttırmaya ve korumaya çalışıyor. Eğer siz de çok iyi işler yapmak istiyorsanız projesi iyi, özellikle kanalı takip edenler bilir ekibe çok önem veririm. Bu özelliklerde kripto paraları bulmaya çalışın. İzlediğiniz için teşekkürler abone olmayı unutmayın!

“Tüm Yatırımcılara ACİL UYARI – Para Kazanma 2022” üzerine 20 yorum

  1. Kardeşim sana zahmet bana bi yardımcı ol 55 bin lira nakit param var. Ne almalıyım uzun vade bekleyecem. Lütfen cevap verir misin seninle iletişime geçmek istiyorum. Doğu illerinden birinde uzman çavuş um.

    Yanıtla
  2. Ben kar ettim burdan katladım, borsa varant hisse aldım ordan da katladım şimdi coin de decentraland Mana, curve dao token, Aave coin, Ceek vr coin, bunlar da kar payı yüksek bence,

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: