CARDANO (ADA) – Aya Mı? Yerin Dibine Mi? – Para Kazanma 2022

CARDANO (ADA) – Aya Mı? Yerin Dibine Mi? – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

18533 Kişi Okudu – 1364 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Bugünkü konumuz cardano ada analiz. Cardano yükselir mi, ada geleceği, ada ne olur, neden düşüyor, yatırım yapılır mı ve benim fikirlerim. İyi seyirler!
Instagram: sahinue
Twitter: emirusahin

“Reis dediklerinin hepsine katılıyorum ama cardanoyu es geçmeyelim bence en kaliteli altcoin, bana göre.”
“Ada videosunu bekliyoruz.”
“Cardano?”
“Ada biraz hızlı gelebilir mi?”
“Cardano ne zaman yükselecek ya ben hiçbir şey bilmeden etmeden bulduğum her şeye yatırım yapıyorum şuan çok fena battım lütfen hepiniz alın cardanoyu elden ele yükseltelim.”

Bu kadar yorum üzerine artık cardano’dan bahsetmemek olmaz.

Ada eski fiyatlarını görmekte zorlanıyor. Bazıları adadan umudunu kesmişler ama aynı zamanda bazıları da adanın muhteşem bir geri dönüş yapacağını düşünüyorlar.
Bugün sizlere cardanoyla ilgili son gelişmelerden, neden bir ralli yapma ihtimali olduğundan ve endişelerimden bahsedeceğim. Detaylar videoda.

“CARDANO (ADA) – Aya Mı? Yerin Dibine Mi? – Para Kazanma 2022” üzerine 20 yorum

  1. Merhabalar, Cardano ağında haziran ayında Vasil Hardforku (ve bu hardforktan önceki dönemde Hydra güncellemesi) gelecek. Bu iki güncelleme ile Cardano ağındaki işlem hızının çok yüksek değerlere çıkması bekleniyor. Hydra güncellemesi ile her stake havuzu side chain olarak davranıp saniyede havuz başına ~1000 işlem gerçekleştirilebilecek ( bu da şu anki havuz sayısı ile saniyede 2.5 milyon işlem anlamına geliyor.). Bunun yanında bir şey eklemek istiyorum videodaki işlem hızı grafiğine. Grafikte Cardano ağında saniyede yaklaşık 300 işlem gerçekleştiğini göstermişsiniz. Ancak Cardano ağında Bitcoin ağının UTXO modelinin uzatılmış versiyonu olan eUTXO modeli kullanılıyor bu da demek oluyor ki bir işlem içerisinde birden çok varlığı aynı anda tek bir işlem ücreti ödeyerek gönderebiliyorsunuz. Bir işlem içerisinde 100+ işlem yapıldığının bile örnekleri var, bu yüzden Solana veya Ethereum gibi sistemler ile karşılaştırılması adil değil. Videodaki tarafsız tavrınız için teşekkürler, belki farketmişsinizdir Cardano üzerine büyük ve anlamsız linç girişimleri oluyor o yüzden bu gibi tarafsız videolar bulmak zor. İyi günler, kolaylıklar.

    Yanıtla
  2. Kadena veya Solana varken Cardano gereksiz, işlem ücretleri yüksek, piyasa değeri yüksek, kısacası pahalı ve icraati yok. Bilim dünyasından isimler ve ağdalı laflar kullanarak umut satıyorlar.

    Yanıtla
  3. Cardano iyi projelere imza atacak gibi gözükür Ortaya sunulan şeyler gerçekleşirse ve hedeflere ulaşılırsa Cardano için altın çag başlaya bilir

    Yanıtla
  4. Cardano iyi projelere imza atacak gibi gözükür Ortaya sunulan şeyler gerçekleşirse ve hedeflere ulaşılırsa Cardano için altın çag başlaya bilir

    Yanıtla
  5. Olur mu ya ada 10 dolar olur….!
    Eylül Ekim ayında, “sene sonu ada 8-10 dolar” diye milleti gazlayanlara, yapmayın milleti gazlamayin ada 1 dolara kadar düşebilir dediğimde demediklerini bırakmadılar, hiçbiri yok şimdi ortada.. Ada malesef sınıfta kaldı, proje sahibide bana hiç ama hiç güven vermiyor… Ytd

    Yanıtla
  6. Genelde yorum yapmayı sevmiyorum, lakin tam da konuşulması gereken şeyleri anlatmışsın, hepsi nokta atışı herkes için, ayrıca şu olursa bu olur bu olursa şu olur fikrine ben de katılmıyorum. Sonuçta altın borsası vs. değil. Başarılarının devamını diliyorum, yakın takipte ve önerideyim.

    Yanıtla
  7. Emir bey rica etsem radio caca hakkında araştırıp video yapar mısınız 0,25 € 0,50 € 1 $ 10 $ uzun vadeli veya kısa vade düşünceleriniz nedir lütfen rica ediyorum

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: