Bitcoin’de Önlenemeyecek Son – Kaçınılmaz – Para Kazanma 2022

Bitcoin’de Önlenemeyecek Son – Kaçınılmaz – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

11889 Kişi Okudu – 1207 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Bugünkü konumuz Bitcoin Spot ETF’ler, daha önce bahsetmediğim arbitrum, chz gibi altcoinler ve piyasada son yaşananlar. İyi seyirler!

► Quantfury’e, 0 komisyon ve borçlanma ücreti olmadan borsaların gerçek zamanlı spot fiyatlarında işlem ve yatırım yaptığım platforma davet kodumla “EMIR” katılıp 250$’a kadar ücretsiz hisse veya kripto ödülü kazanmak için: https://quantfury.com/emir
►Twitter: https://twitter.com/emirusahin
►Instagram: https://www.instagram.com/sahinue

“Bitcoin’de Önlenemeyecek Son – Kaçınılmaz – Para Kazanma 2022” üzerine 19 yorum

  1. Yahu bu milleti anlamıyorum. Hadi herkesle tepeden girdin. Baktın, son sürat aşağı iniyor. 3x 5x short açıp coin aşağı duserken para kazanmak da mı gelmez aklınıza?

    Yanıtla
  2. Emre kardeşim, senin sıkı bir takipçinim. Bunun en büyük sebebi cyrpto dünyasına olan inancımın zayıfladığı zamanlarda en büyük motivasyon kaynağım oluyorsun. Seni dinledikten sonra tekrar en yüksek motivasyona ulaşıp başlıyorum araştırmaya. nasıl en iyi cyrpto’yu bulabilirim ve en doğru alım zamanı ne zamandır. Tabii bu kararları verirkende senin temel bilgilerinden yola çıkıyorum. Olumsuz eleştiri yapanlara ise sözüm şu; Mental olarak yıkılmaya başlamış oldukları için saldıracakları yerler arıorlar. Çünkü dedim ya mental olarak çökmüş ve sabırları bitmiş ve oyundan çıkmışlar. İçinde oldukları zararın acısınıda bir yerlerden çıkararak rahatlama çabalarındalar. Ama lafla peynir gemisi yürüseydi 🙂 🙂 Sadece onlara gülüyorum. 2 sene daha ve sonrası inanıyorum ki bizler güleceğiz. İyi ki varsın kardeşim. Saygılar sevgiler.👍

    Yanıtla
  3. VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain VeChain

    Yanıtla
  4. Emir emeğine sağlık, geldik şu dönemde araştırıp yatırım yapıyoruz ama asıl çöküşün,büyük yok oluşun daha yeni başlayacağını ifade ediyorlar.Yani şuan yaptığımız yatırım da tepede yapılmış bir yatırıma dönebilir diyorlar.

    Yanıtla
  5. Sevgili Emir,

    Önümüzdeki boğada en büyük çıkışı bitcoin yapacak ve dolandırıcı altcoinciler köşeden pişmanlıkla izleyecek. Lütfen altcoin tuzağına düşmeyelim. Bitcoin dışındaki coinler blokzinciri değildir, para kazanma amaçlı ortaya çıkarmış projelerdir.

    Yanıtla
  6. Youtubede takip ettiğim bütün kanallar içinde senin kadar faydasını gördüğüm başka bir kanal yok . Hızlandırmadan dinlediğim belkide tek kanal .

    Yanıtla
  7. hayatımda bitcoinin 100kyı geçeceğinden çok başka hiçbir şeye inanmadım, gerçekten anlamıyorum böyle bir fırsat varken nasıl olurda hala insanlar kripto paralara kumar gözüyle bakar.

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: