Emekçiler için hukuk rehberi | BirGün – Hukuk Rehberi

Emekçiler için hukuk rehberi | BirGün Hukuk Rehberi

#avukat #avukatlar #avukatlargünü #avukathanım #5nisanavukatlargünü #boşanmaavukatı #avukatlık #avukatlıkbürosu #avukatbey #stajyeravukat #avukatasor #avukatkartvizit #gurmeavukat #avukatpastası #avukatpasta #avukatlogo #avukatlarımız #adanaavukat #avukatistanbul #avukatkartviziti #gençavukatlar #avukatolmak #stajyeravukatlar #avukatlıkofisi #avukatların #avukatları #gurme_avukat #iyiavukat #avukatsindirella #savukataja #gurmeavukatbuca #avukatlarından #gurmeavukatburdur #avukatweb #5nisanavukatlar #bizavukatiz #avukatinternetsitesi #avukatlıkofisitasarımı #hukuk #hukukfakültesi #hakhukukadalet #hukukbürosu #hukuköğrencisi #cezahukuku #işhukuku #ankarahukuk #anayasahukuku #hukukokuyorum #ailehukuku #kpsshukuk #ticarethukuku #marmarahukuk #hukukcu #istanbulhukuk #hukuku #hukuki #hukukibilgi #icraiflashukuku #islamhukuku #icrahukuku #hedefhukuk #ataunihukuk #tahukukus #hukuktarihi #gayrimenkulhukuku #hukukokumak #uluslararasıhukuk #istanbulüniversitesihukukfakültesi #hukukadair #hukukkonferansları #bilgihukuk #karadumanhukuk #sanathukuku #ekolhukuk #hukukfelsefesi

139 Kişi Okudu – 21 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Emeğiyle geçinen hemen hemen herkesin işvereni ya da işyeriyle ilgili sorunları oluyor. Bazı sorunların karşılığı hukuk sisteminde net yanıtlara sahipken bazıları ise düğüme dönüşüyor. Bu noktada yardımımıza sendikalar, örgütler ve iş hukukçuları yetişiyor.
BirGün yazarı Hüseyin İrfan Fırat da emekçilerin iş yaşamında yaşadığı sorunlara dair çözümleri gazetemiz sayfalarında yazıyor. Her hafta cuma günü emekçilerin çalışma yaşamındaki sorunlarına dair cevapları gazetemiz sayfalarından yanıt veriyor. Ancak elbette sorunlar çığ gibi. Ve bizim sayfalarımız da sınırlı. Bunun için de kendisi Çalışma Yaşamında Merak Ettikleriniz isimli bir kitap hazırladı. Kitap Cinius etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: