2021 Yılında 0₺’dan 100.000₺’e Gitmenin Yolu – Para Kazanma 2022

2021 Yılında 0₺’dan 100.000₺’e Gitmenin Yolu – Para Kazanma 2022

#parakazanma #dolarkazan #kolayparakazanma #parakazan #oynakazan #parakazandıranuygulama #kolaypara

11324 Kişi Okudu – 675 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Bu videoda size 2021’de 100.000₺ kazanmak için birkaç stratejiden bahsedeceğim. Birçok kişi finansal özgürlük ve para kazanmak için çabalıyor. Acaba bir yerde hata mı yapıyoruz?

Instagram: @sahinue
Twitter: @emirusahin

“2021 Yılında 0₺’dan 100.000₺’e Gitmenin Yolu – Para Kazanma 2022” üzerine 20 yorum

  1. 10.13 dakkada 100 binlik olduk.
    Bari zardan düşseydik.hadi abi git çiftçiye sat domatları.başlıklarıda biraz daha konu ile alakalı yazın lütfen.

    Yanıtla
  2. Videonun başlığı o dan nasıl 100 bin kazanilir.. merak ettim dinledim ha simdi anlatacak derken videonun basindan sonuna kadar nasihat dinledik boş boş konuştun ..

    Yanıtla
  3. Ayaklarının yere basması,yapılabilir (mümkünatı olan ve yüksek anlamında değil,Anadolu tipi insana göre gerçekleşme ihtimali olan ‘mantıklı’ hayaller) gibi şeyler toplumun etrafını sardı.Konfor alanı kısmındaki sözlerinin altına imzamı atarım.Modern bireyler olma vakti geldi arkadaşlar.Kendinize değer ve bilgi katın.İç dünyanız belediye çukurundan ibaret olmasın,derin birer insan olun.Başarılı olma yolunda zorluklara karşı bile motive ve disiplinli olmaya dair kalıcı bir motivasyon edinin kendinize.Çekin kürekleri.Yaşayın bu hayatı,kalitelice.

    Yanıtla
  4. Senelik 400.000 TL biriktiriyorum..

    Yurtdisinda kaliyorum … 😝

    Video icin tsk ler hocam, videolarini cok faydali buluyorum. Almanyadan selamlar

    Yanıtla
  5. Sen gerçekten çok iyi birisin şuan aklımda bir çok fikir oldu cok teşekkürler.daha çok video atmanı heyecanla bekliyorum.

    Yanıtla
  6. bu video sıfırdan 100000 tl nasıl kazanılır değil nasıl para kazanılır videosu olmuş. zamanımın 10dk sini çöpe attım resmen.

    Yanıtla
  7. Abi öğrenciler için önerebileceğin şeyler anlatır mısın valla her konuda karşıma yaşımdan dolayı sıkıntı çıkıyor

    Yanıtla
  8. Nasihatlerini Kendine Sakla . Neye Gore nasihat Veriyorsun Videonun Başlığı Ile Alakası Yok . Bazı Videoların Gerçekten Güzel Takdir Ediyorum . Fakat Hergun Video Atmak Icin Uğraşma . Yararlı Bilgiler Vermeye Çalış ki Diğer Kanallardan Ayrı Tutalım Seni Teşekkürler Yinede

    Yanıtla
  9. Kardeşim acaba freelance iş yapıp para kazandığımızda parayı o sitede bıraksak sonraki aylarda şahıs şirketi kurup parayı çeksek ne olur ya da şahıs şirketi olan bi başkasının hesabına yollasak ne olur

    Yanıtla

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: