“Ek İş” EVO adamları işi S2B10 – GENERATOR REX TÜRKÇE İZLE ek iş

“Ek İş” EVO adamları işi S2B10 – GENERATOR REX TÜRKÇE İZLE ek iş 2022

#ekiş #evdeiş #parakazanma #paketlemeişi

16 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Generator Rex, Cartoon Network için Man of Action Studios tarafından yapılan bir ABD yapımı bilimkurgu nanopunk aksiyon çizgi televizyon dizisi. Dizinin denetleyici yönetmenliğini, Cartoon Network Studios’tan John Fang üstlendi. Image Comics’in 1999’da yayımladığı M. Rex çizgi romanından esinlenildi

Dizinin geçtiği zamandan beş yıl önce, devasa bir patlama atmosfere Dünya’daki neredeyse her canlıyı etkileyen, yüksek dozda Nanorobotikler nanite’ı serbest bıraktı. Bu nanite’lar rastgele bir şekilde konakladıkları canlıda etkinleşerek, kişinin E.V.O. (“Ekstrem Varyasyonlu Organizma”) olarak bilinen canavarlara dönüşmesine neden olur. E.V.O.lardan bazıları insan seviyesinde akıl, zeka, hafıza ve özel E.V.O. yeteneklerinin tamamını kontrolünü elinde tutarken, çoğunluğu ise şiddet saçarak çılgına döner ve geniş alanda kaosa ve yıkıma sebep olur. Providence olarak bilinen uluslararası bir kuruluş, E.V.O. tehdidi ile mücadele için bulunur.

Rex, hafızasını kaybetmiş on beş yaşında (dizide sonradan on altı) ve E.V.O. bir gençtir. E.V.O.ların birçoğunun aksine, fiziksel deformasyona sahip değildir, ancak geçmişini unutur ve aynı zamanda etkin nanite’larını kontrol edebilmektedir. Bu nanite’lar sayesinde oldukça geniş çeşitlikte biyomekanik yetenekler ve güçler gösterebilir. Ayrıca Rex diğer E.V.O.lardaki nanite’ları edilgenleştirerek onların canavarlaştıran mutasyonlarını tedavi edebilme yeteneğine sahiptir, bu açıdan kesinlikle eşsizdir. Ajan Altı’nın altında Providence için çalışan Rex eşsiz yeteneklerini saldırgan E.V.O.ları durdurmak ve tedavi etmek için kullanır. Baş düşmanı olan Van Kleiss, E.V.O. bir bilim insanıdır ve Providence’den nefret eder. Nanite mutasyonlarının bir armağan olduğuna ve buna uygun olarak da kullanılması gerektiğine inanır. Van Kleiss, nanite’ların Dünya üzerine yayılmasına neden olan asıl Kaza’nın yanı sıra Rex’in kendisiyle de bağlantılıdır. Birinci sezondaki “Promises, Promises” (Söz Sözdür) bölümünde, Rex’in, onu mekanik bir E.V.O.ya dönüştürecek yeteneğe sahip olduğunu asla söylememesine karşın, Rex’in E.V.O. güçlerini birleştirmeye başladığında, daha önceden görülen ve sözü edilen devasa biyomekanik E.V.O.ya dönüştürebilecek olan tüm nanite’ları birleştirebileceğinin teorik olarak mümkün olduğu görülür.

Generator Rex, Generator Rex Türkçe #cartoonnetworktürkiye #generatorrex #generatorrextürkçe

““Ek İş” EVO adamları işi S2B10 – GENERATOR REX TÜRKÇE İZLE ek iş” üzerine bir yorum

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: