SEÇMENLER İÇİN HUKUK REHBERİ – SEÇMEN VEYA MÜŞAHİT OLARAK HAKLARIMIZ VE YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZ NELERDİR? – Hukuk Rehberi

SEÇMENLER İÇİN HUKUK REHBERİ – SEÇMEN VEYA MÜŞAHİT OLARAK HAKLARIMIZ VE YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZ NELERDİR? Hukuk Rehberi

#avukat #avukatlar #avukatlargünü #avukathanım #5nisanavukatlargünü #boşanmaavukatı #avukatlık #avukatlıkbürosu #avukatbey #stajyeravukat #avukatasor #avukatkartvizit #gurmeavukat #avukatpastası #avukatpasta #avukatlogo #avukatlarımız #adanaavukat #avukatistanbul #avukatkartviziti #gençavukatlar #avukatolmak #stajyeravukatlar #avukatlıkofisi #avukatların #avukatları #gurme_avukat #iyiavukat #avukatsindirella #savukataja #gurmeavukatbuca #avukatlarından #gurmeavukatburdur #avukatweb #5nisanavukatlar #bizavukatiz #avukatinternetsitesi #avukatlıkofisitasarımı #hukuk #hukukfakültesi #hakhukukadalet #hukukbürosu #hukuköğrencisi #cezahukuku #işhukuku #ankarahukuk #anayasahukuku #hukukokuyorum #ailehukuku #kpsshukuk #ticarethukuku #marmarahukuk #hukukcu #istanbulhukuk #hukuku #hukuki #hukukibilgi #icraiflashukuku #islamhukuku #icrahukuku #hedefhukuk #ataunihukuk #tahukukus #hukuktarihi #gayrimenkulhukuku #hukukokumak #uluslararasıhukuk #istanbulüniversitesihukukfakültesi #hukukadair #hukukkonferansları #bilgihukuk #karadumanhukuk #sanathukuku #ekolhukuk #hukukfelsefesi

3 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Arkadaşlar merhaba,

Bu videoda Türkiye Barolar Birliği tarafından çıkarılan “Seçmenler için hukuk rehberi” kitabını inceledik. Kitap renkli, resimli ve bol grafikli. Sadece 40 sayfa. Bu konuları hiç bilmeyen birinin dahi ilk okumada anlayabileceği nitelikte.

Avukatlar için hazırlanmış olsa bile normal vatandaş ya da sandık müşahitleri tarafından da yararlanılabilecek bir eser.

Kitabı https://d.barobirlik.org.tr/2023/Secmenler-Icin-Hukuk-Rehberi/ linkinden sağ aşağıdaki “downland” imgesiyle indirebilirsiniz. Tamamen ücretsiz.

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: