6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu – Özel Güvenlik Mevzuatı Ek Bölüm 1 ek iş

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu – Özel Güvenlik Mevzuatı Ek Bölüm 1 ek iş 2022

#ekiş #evdeiş #parakazanma #paketlemeişi

3 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Erkan Tosun youtube kanalına hoş geldiniz;

+ Açıköğretim Fakülteleri (AÖF. ATA-AÖF. AUZEF.) Sistemi: Öğrencilik, Ders çalışma, Ders Geçme, Yatay Geçiş, Mezuniyet vb. sistem videoları,
+ Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Videoları (Yüksek Lisans Süreci: Ödev yazımından Tez önerisine, Tez yazımı ve savunma sınavına kadar herşey)
+ AÖF. Proje Ödevleri Videoları (Her dönem güncel AÖF. Proje Ödevi konuları ve sistemine dair dersler, her bölüme ve döneme özgü temsili örnek ödev videoları, proje ödevlerinde sık sorulan sorulara ait videolar)
+ Ödev, Proje, Makale ve Tez Çalışanlar için Videolar, En Detaylı APA Stili ve İçerik üretme Videoları (Dolaylı ve Doğrudan Atıf yapma, Kaynakça Yazımı ve Çalışma metni üretme)
+ Sosyoloji, Felsefe, Toplumsal Cinsiyet, Suç sosyolojisi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümlerine ait Videolar
+ Özel Güvenlik Hizmetleri Hakkında Akademik (en geniş ve detaylı ders anlatımları, ders odaklı gruplandırılmış sorular, her dönem güncel sınav sorusu seviyesinde sınav hazırlık/çalışma soruları, güncel çıkmış sınav soruları çözümleri) ve Sektörel (mevzuat: yasa+yönetmelik+genelge+yönerge ve sektöre ait güncel paylaşımlar) en geniş ve doğru bilgi paylaşımları (en geniş özel güvenlik video paylaşım profili)
+ Elektrik ve Elektronik Teknolojisi öğrencilerine yönelik Video Paylaşımlar ve daha fazlası… youtube@erkantosun kanalında paylaşılmaktadır.

Açıköğretim Fakülteleri, Uzaktan Eğitim ve Örgün Eğitim; Önlisans, Lisans ve Yüksek Lisans öğrencilerine yönelik; Ders Özetleri, Ödev, Ders Sunusu, Proje, Makale, Tez danışmanlık ve destek hizmetleri, AÖF. Proje Ödevleri ve Staj öğrencilerine yönelik; danışmanlık ve destek hizmetleri, Tezsiz Yüksek Lisans (Bitirme Projesi) öğrencilerine yönelik; konu seçimi, içerik oluşturma, biçimsel düzeltmeler, danışmanlık ve destek hizmetleri, Tezli Yüksek Lisans (Tez) öğrencilerine yönelik; tez öneri raporu oluşturma, tez indeksi ve içeriği oluşturma, biçimsel düzeltmeler, intihal düşürme, tez savunma raporu üretme, danışmanlık ve destek hizmetleri, *Öğretim üyelerine yönelik olarak; makale, tez hakemliği danışmanlık ve destek hizmetleri, Özel güvenlik temel eğitimi ve yenileme eğitim alan kursiyerler ve eğitmenler, sektörde çalışanlar ve yöneticiler, özel güvenlik ve koruma programı öğrencileri ve öğretim üyeleri için danışmanlık ve destek hizmetleri yürütülmektedir.
*Hakemlik için çalışma alanları: Hukuk Sosyolojisi, Suç Sosyolojisi, Toplumsal Cinsiyet, Özel Güvenlik Hukuku, Güvenlik Tedbirleri, Kalabalık Yönetimi, Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemi.

#erkantosun #tez #makale #ödev #aöfprojeödevi
Bağımsız Akademik Danışman & Özel Güvenlik Danışmanı
İletişim: 0530 845 76 89 #manisa #özelgüvenlik
https://www.researchgate.net/profile/Erkan-Tosun
e-posta: [email protected]
Sosyal Medya: https://www.instagram.com/erkntosun

Yorum yapın

%d blogcu bunu beğendi: